Multi 6 Bells

De Multi 6 Bells gokkast is een geweldige meerspeler met maar liefst 9 rollen 35 winlijnen. De Multi 6 Bells speel je op 6 rollensets tegelijk bij maximale inzet. Het theoretische minimale terugbetaalpercentage is (RTP) is 94,85%. Drie Multi6Bells symbolen die eender waar verspreid liggen op 3 aangrenzende rollen kennen SUPER STAKE MYSTERY SPIN toe, die een gegarandeerde win toekent. Alleen winnende combinaties die geactiveerd zijn op de rollen voor de SUPER STAKE MYSTERY SPIN, zullen uitbetalen.

ZILVEREN BELSYMBOLEN en GOUDEN BELSYMBOLEN zijn wild en vervangen alle symbolen, behalve het Multi6Bells SYMBOOL. Wanneer een ZILVEREN BELSYMBOOL of GOUDEN BELSYMBOOL op een rol belandt maar geen deel uitmaakt van een winnende combinatie, blijft die rol vergrendeld voor de volgende spin (slechts één spin) om meer kansen te bieden om winnende combinaties te halen.
Drie (3) ZILVEREN BELSYMBOLEN, GOUDEN BELSYMBOLEN of een combinatie van GOUDEN BELSYMBOLEN EN ZILVEREN BELSYMBOLEN op een winlijn kennen een prijs toe die evenwaardig is aan de REEP-prijs. ZILVEREN BELSYMBOLEN en GOUDEN BELSYMBOLEN verschijnen op rol 1 tot en met rol 9.

GOUDEN BEL MULTIPLIER-FEATURE
Wanneer een GOUDEN BELSYMBOOL deel uitmaakt van een winnende combinatie, zal deze een MULTIPLIER-FUNCTIE activeren. Een multiplier-waarde wordt willekeurig gekozen en wordt toegepast op alle winnende combinaties die het GOUDEN BELSYMBOOL bevatten.

Gelabeld met: , ,